Regnig söndag

Vårens Gröna Söndag höll på att regna bort. Förmodligen var det den absolut regnigaste dagen under hela maj. Kallt var det också. Men vi hann få upp tältet och presenningen innan himlen öppnade sig och blev tokglada över alla fina människor som tog sig ut i ovädret med sina hembakta kakor för att hänga med oss.

Det blev ett tiotal odlingskit över och de byter vi mot kakor nu på söndag den 24 maj med start klockan 14.00. Vi dukar upp av överskottet från förra söndagen också och bjuder på kaffe,te och saft.
Framförallt hoppas vi att det dyker upp riktigt många pysselsugna själar så att vi kan göra klart utsmyckningen till träden. Många långa girlanger stickades i söndags och nu ska de upp. Att fingersticka är bra för själen, både för stora och små.

Vi ska även försöka plantera något i lasagnen som Sanya döpte till Bagisbädden.

Några bilder från maj månads blötaste dag.

gladfolkjulialasagnegarnlindastickarskateboard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *